Hej!

Jag heter Sandra och är en Stockholmsbaserad fotograf, kreatör och storyteller med en bakgrund inom socialantropologi och genusvetenskap. Jag tycker om ord och bilder som berättar och lämnar avtryck hos mottagaren. Därför utgår allt mitt arbete från berättelsen, både i text och bild.

Att utmana rådande normer och hierarkier teoretiskt är en sak, men att få vara med och göra det i mitt faktiska arbete har alltid varit en drivkraft. Jag vill vara med och skapa förändring – det är lika bra att sätta igång.

Med mig i ett team skulle ni få en kreativ, ambitiös och lyhörd person med god kunskap av digital kommunikation,  text och bild, människor och av intersektionell feminististisk analys.

När jag inte jobbar gillar jag att gå på äventyr eller ha vänner över på middag. Jag gillar att ha små projekt utanför skolan, som att renovera ett gammalt bord. Och såklart älskar jag att resa. Jag är beroende av glass, att skapa spellistor på Spotify och min katt Yoda.

Har du några frågor eller vill diskutera framtida projekt över en kaffe? Jag ser fram emot att höra ifrån dig. Du kontaktar mig här!

January 10, 2018

Leave a Reply